Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Hinamatsuri mangaen ender med bog 19 til sommer

Hinamatsuri mangaen ender med bog 19 til sommer

Den 18. samlede bog af Masao Ohtakes Hinamatsuri manga fortæller at mangaen slutter med det 19. bind til sommer.

Beskrivelse

Nitta er et ambitiøst, ung medlem af Ashikawa-gumi yakuza-syndikatet. En dag falder et mystisk, oval formet ud af den blå luft ind i hans lejlighed og ændrer pludselig alt! Inde i objektet er en udtryksløs ung pige ved navn Hina. Pigen har formidable telekinetiske kræfter, som hun bruger til at true Nitta og tvinger ham til at lade hende bo i hans lejlighed. Farerne lurer, da yakuza-medlemmet og den unge psyker begynder deres liv sammen som værelseskammerater!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X