Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Millionaire Detective anime udskyder ny afsnit på grund af COVID-19

The Millionaire Detective anime udskyder ny afsnit på grund af COVID-19

Efter at ny afsnit var blevet udskudt har den officielle hjemmeside for The Millionaire Detective – Balance: UNLIMITED, TV anime serien baseret på Yasutaka Tsutsuis bedst sælgende detektivroman Fugō Keiji, i går torsdag annonceret at animeen vil genstarte sin udsendelse fra det første afsnit den 16. juli.

Den begyndte oprindeligt på Fuji TV-kanals Noitamina program blok den 9. april og viste de første to afsnit, men afsnit tre og fremefter blev forsinket indtil videre under hensyntagen til spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X