Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Promised Neverland TV anime sæson to rykket til januar 2021

The Promised Neverland TV anime sæson to rykket til januar 2021

Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptiobeb af Kaiu Shirai (historie) og Posuka Demizu (kunst) mørke fantasi shonen manga THE PROSISED NEVERLAND (Yakusoku no Neverland) har offentliggjort at udsendelsen af den stærkt ventede anden sæson er udsat til januar 2021 .

Den anden sæson var oprindeligt planlagt til premiere på Fuji TVs Noitamina midnats program blok til oktober 2020, men beslutningen om udsættelse blev taget som svar på den igangværende spredning af COVID-19-infektionen i Japan.

Derudover flyttes genudsendelsen af TV-animeens første sæson, som var planlagt til at begynde i juli 2020, til oktober, så det passer med at den kører inden anden sæson. Denne udsættelse giver også The Millionaire Detective – Balance: Unlimited mulighed for at fortsætte sin udsendelse i samme slot efter også at være blevet forsinket på grund af coronavirus.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X