Forbind dig til os

Hi, what are you looking for?

Manga og bøger

Yuruyuri manga får isekai spinoff med Akari som slime

Juni nummeret af Ichijinshas Comic Yuri Hime-magasin annoncerede at Namoris Yuruyuri manga vil få en isekai fantasy-spinoff med titlen That Time Only Akari Got Reincarnated as a Slime (Tensei Shitara Akari dake ga Slime Datta Ken), en pun over Fuses That Time I Got Reincarnated as a Slime light novel serie.

Namori krediteres for det originale værk, mens Naya Minadori tegner mangaen. Mangaen kører i Kodanshas Suiyōbi no Sirius (Onsdag Sirius) sektion på Nico Nico Seiga hjemmesiden, men meddelelsen afslørede ikke hvornår mangaen vil udkomme.

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X