Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

The Devil is a Part-Timer! light novel serien slutter med bog 21

The Devil is a Part-Timer! light novel serien slutter med bog 21

Den digitale version af sidste nummer af Kadokawas Dengeki Bunko Magazine afslørede den 25. april, at Satoshi Wagaharas The Devil is a Part-Timer! light novel serie slutter med bind 21 til sommer.

Romanernes 20. bind udkom den 7. december 2019.

Beskrivelse

Efter at have være blevet grundigt slået af helten Emilia, tog Devil King og hans general et forhastet tilbagetog til et parallelt univers… kun for at lande direkte midt i det travle, moderne Tokyo! Manglende den magi, der er nødvendig for at vende hjem, tvinges de to til at antage menneskelige identiteter og leve gennemsnitlige menneskeliv, indtil de kan finde en bedre løsning. Og for at få pengene til at række finder Satan en beskæftigelse i et nærliggende fastfood-joint! Med sit djævelske sind indstillet på at arbejde sig op i ledelsens fødekæde, hvad der bliver af hans tørst efter erobring?!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X