Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Whisker Away anime filmen vil blive streamet over hele verden den 18 juni

Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu Original anime film trailer og billede

Folkene bag Studio Coloridos anden spillefilm A Whisker Away (Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu eller Wanting to Cry, I Pretend to Be a Cat) meddelte i går torsdag, at filmen får premiere udelukkende på Netflix verden over den 18. juni.

Filmen var planlagt til at få premiere i de japanske biografer den 5. juni, men blev forsinket på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) pandemi.

Beskrivelse

Den originale historie om at finde ens sande jeg foregår i Tokoname, Aichi og handler om Miyo “Muge” Sasaki. Hun er en særegen andetårs junior-studerende, der er forelsket i sin klassekammerat Kento Hinode. Muge forfølger resolut Kento hver dag, men han lægger ikke mærke til hende. Ikke desto mindre, mens hun bærer en hemmelighed hun ikke kan fortælle til nogen, fortsætter Muge med at forfølge Kento.
Muge opdager en magisk maske, der giver hende mulighed for at forvandle sig til en kat ved navn Tarō. Magien lader Muge komme tæt på Kento, men til sidst kan det også gøre hende ude af stand til at forvandle sig tilbage til et menneske.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X