Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Bushiroads D4DJ anime info

Bushiroads D4DJ anime info

Den officielle Twitter-konto for D4DJ-multimedieprojektet (Dig Delight Direct Drive DJ) fra Bushiroad har afsløret planerne for TV visning, D4DJ First Mix titlen og et billede (øverst) for anime delen af projektet.

Bushiroad har tidligere annonceret, at anime-instruktør Seiji Mizushima (Fullmetal Alchemist, Mobile Suit Gundam 00, Un-Go) vil instruere sin animationsafdeling hos SANZIGEN Animation Studio (BanG Dream! franchisen, Monster Strike the Animation, BBK/BRNK).

Mizushima og Sanzigen forbereder en salgsfremmende video for den musikalske enhed i D4DJ-franchisen kaldet “Happy Around!” (fire kvindelige karakterer i midten af den forreste række på billedet herunder).

D4DJ

Bushiroad købte 8,2% af SANZIGEN Animation Studio i december.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X