Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Prince of Tennis får 20 års jubilæums projekt

Prince of Tennis får 20 års jubilæums projekt

Dette års juni nummer af Jump SQ magasinet annoncerede en ny anime i Prince of ​​Tennis (Tennis no Ouji-sama) franchisen i lørdags. Anime-projektet er til ære for TV-seriens 20-års jubilæum. Takeshi Konomi, den oprindelige skaber, har tegnet en illustration for at fejre meddelelsen (ovenfor).

Den nye anime — The New Prince of Tennis: Hyoutei vs. Rikkai – Game of Future (Shin Tennis no Ouji-sama: Hyoutei vs Rikkai – Game of Future) fortæller en original historie, der indeholder en kamp mellem Hyoutei Academy Secondary Department ledet af Keigo Atobe og Rikkai University-tilknyttet Middle School ledet af Seiichi Yukimura. Historien er ikke tidligere blevet vist i mangaen.

Keiichirou Kawaguchi (SKET Dance, Tennis no Ouji-sama: Best play!!) står for den nye anime. Mitsutaka Hirota (Shin Tennis no Ouji-sama, Yowamushi Pedal) står for manuskriptet og Akiharu Ishii (Tennis no Ouji-sama, Gunjou no Magmell) designer personerne. Konomi superviserer den nye anime.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X