Den officielle hjemmeside for Love & Arts surfing-tema projekt WAVE!! afslørede i fredags at den tidligere annoncerede anime i projektet er en tredelt biograf-anime, der får premiere i Japan i år under titlen WAVE!! Surfing Yappe!!.

Franchisen inkluderer også et radioprogram, forskellige cd’er, en fire-panel manga på engelsk og japansk og et kommende smartphonespil.

Beskrivelse

Projektets historie foregår i byen Ōarai i Ibaraki-præfekturet og handler om Masaki Hinaoka, der bliver venner med den tilkommende ny studerende Shō Akitsuki før sommerferien og ender med at blive hooked på surfing. Gennem sporten vil Masaki lære nye venner at kende og vil også afvige fra dem i sin rejse til voksenlivet.

Folkene bag

  • Originalt værk MAGES
  • Instruktør Takaharu Ozaki (Girl’s Last Tour, Goblin Slayer)
  • Serie komposition Kazuyuki Fudeyasu (Girl’s Last Tour, Black Clover)
  • Originale character designs Yomi Sarachi (La storia della Arcana Famiglia, Mermaid Boys, Lostorage incited WIXOSS)
  • Adaption af character designs til animation Tomoko Iwasa (Hakumei and Mikochi)
  • Studie Asahi Procution
  • Projekt Love & Art

Love & Art har tidligere udviklet Meiji Tokyo Renka-franchisen med Broccoli og B-PROJECT-franchisen med MAGES.

Roller

Tomoaki Maeno som Masaki Hinaoka, en ung mand der elsker tørrede kartofler. Han er født og opvokset i Ōarai. Han blev ven med transferstudenten Shō og blev draget ind i hans hobbyer. Som et resultat kom han i surfing. Han har en stor sans for balance og udvikler sin evner, men han er faktisk en komplet begynder i forhold til at svømme. Når han prøver at svømme, sammenlignes han ofte med en corgi i vand.

Shō Akitsuki

Jin Ogasawara som Shō Akitsuki, som er velsignet med intelligens, atletik, ser godt nok ud til at kunne konkurrere med en eventyrprins og er høflig har og en rolig opførsel derudover. Han er helt besat af surfing og er virkelig dygtig til det og håber på at repræsentere Japan til en international begivenhed en dag. Han har komplicerede familieforhold, men elsker sin smukke mor.

Yoshiki Nakajima som Nalu Tanaka, en dreng med en japansk far, der er en geofysiker og forsker, og en frisindet Hawaii-mor. Han er en familie ven af Hinaokas, og har kendt Masaki siden barndommen. Han elsker både surfing og ukelele og rider altid på bølgerne, før han går i skole. Lige siden Shō kom og Masaki begyndte at surfe, har de tre stået op for at surfe i de tidlige morgentimer.

Nalu Tanaka
Kōsuke Iwana

Takuya Satō som Kōsuke Iwana, en seriøs fyr, der virkelig blev grebet af surfing i Shōnan. Han var tidligere baseballspiller, men en albue skade ødelagde hans håb for sporten. Da han opdagede surfing og hvor dybt det var, blev han forelsket i det. Nu sigter han mod at blive en topsurfer og har aldrig gået glip af en træningsdag. Lige siden han lærte Yūta at kende, har han dyb tillid til ham.

Yusuke Shirai som Yūta Matsukaze, en dreng, der finder glæde ved at analysere ting, visualisere dem og derefter effektivt forbedre dem. Hans forældre driver en surferbutik, og han har surfet siden barndommen som en selvfølge. Han mener, at hvis han kan bringe sin stive analyse til den uforudsigelige surfingverden, kan han revolutionere sporten.

Yūta Matsukaze
Naoya Kido

Shunichi Toki som Naoya Kido, et vaskeægte land-barn, der også er certificeret otaku, nok til at han konstant bekymrer sig om ikke at være i stand til at se sent om natten anime den nat den vises. Han surfer, da der ikke er noget andet at gøre på landet, men da han deltog i en turnering og indså, at han kunne komme til store byer og faktisk se anime, er han blevet meget proaktiv i surfing og til sidst blevet meget dygtig. Han kalder sin teknik “chūnibyō” (stavet med anderledes kanji, der ofte bruges af Internet otaku).

Nobuhiko Okamoto som Rindō Fuke, der er kendt som Japans største surfer. Hans øjne ser konstant mod en fjern horisont, som normale mænd ikke kan forstå. Han har utrolige koncentrationsevner. Når han surfer er det smedet fra træning i topklasse og en krop bygget til perfektion, og det er et under at se. Han lever sit liv i overensstemmelse med sin egen fornemmelse af æstetik som den kronede konge af surfverdenen.

Rindō Fuke

Sōichirō William Mori

Showtaro Morikubo som Sōichirō William Mori, der kommer fra en af verdens rigeste familier. Han elsker at surfe af hele sit hjerte og elsker også dem, der elsker at surfe. Han giver ofte uendelig støtte til talentfulde surfere med potentiale. Han har støttet Fukes fremskridt i surfingverdenen, og gennem Fuke håber han at realisere sin drøm.

De otte roller udfører projektets temasang “Ride the WAVE !!” som enheden Naminori Boys (“surferdrenge”, forkortet NBS). Love & Art udvikler projektet under opsyn af Nippon Surfing Association, og i samarbejde og under supervision af Surf Magazine og samarbejde med Murasaki Sports.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,