Der er kommet et fjerde nøgle billede (se ovenfor) til anime adaptionen af Jougi Shiraishis light novel serie “Wandering Witch – The Journey of Elaina (Majo no Tabitabi). Et nyt udgives hver måned indtil seriens premiere. De første tre kan ses her (inklusiv en teaser trailer) og den oprindelige annoncering her.

Beskrivelse

Et bestemt sted var der en rejsende heks. Hendes navn var Elaina.

Som rejsende stødte hun på mange mennesker og lande, mens hun fortsatte sin lange, lange rejse. Et land, der kun accepterede magikere, en muskelelskende kæmpe, en ung person der ønsker at få kæresten tilbage fra dødens greb, en prinsesse forladt alene i et ødelagt land og historien om heksen selv indtil nu og fra nu af.

Mens han møder utroligt underlige mennesker og oplever smukke øjeblikke med nogle, nu, selv nu, fortsætter heksen med at spinde fortællingen om at møde og tage afsked.

”Vær ligeglad med det. Når alt kommer til alt er jeg en rejsende. Jeg må skynde mig.

Heksen.―― Ja, mig.

Folkene bag

Instruktør Toshiyuki Kubooka
Serie komposition Kazuyuki Fudeyasu
Character design Takeshi Oda
Studie C2C

Roller

Elaina Kaede Hondo
Fran Kana Hanazawa
Saya Tomoyo Kurosawa

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,