Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Dragon Goes House-Hunting anime info

Dragon Goes House-Hunting anime info

Kawo Tanukis Dragon Goes House-Hunting (Dragon, Ie wo Kau.) manga laves til en anime serie.

Serien har animation produceret af studiet Signal.MD (Napping Princess, Atom The Beginning), instrueres af Haruki Kasugamori (Dia Horizon (Kabu), Hitorigurashi no Shōgakusei, Lunatan: 1-Mannen no Himitsu), karakterdesign af Shiori Asuka,og Kyōhei Matsuno (You Don’t Know Gunma Yet, Lunatan: 1-Mannen no Himitsu) vil komponere musikken hos Pony Canyon.

Beskrivelse

Da en drage ikke kan klare at leve op til de forfærdelige standarder, der er sat for ham, smider hans familie ham ud hjemmefra. Han går i gang med at lede efter et nyt hjem, men opdager snart, at livet på vejen ikke er et sted for et legendarisk med fejt udyr. I en fantasy verden fuld af elvere, dværge og andre mytiske væsener, hvor alle vil have et bid af en – bogstaveligt talt! – når frustrationerne ved at lede efter et hjem et helt nyt niveau.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X