Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fly Me to the Moon anime promo og billede

Fly Me to the Moon anime promo og billede

For lidt tid siden blev det offentliggjort at Kenjiro Hatas manga Fly Me to the Moon (Tonikaku Kawaii) bliver lavet til en TV-anime, og nu er den første promo-video og et nyt billede kommet. Medlemmerne af produktionsholdet blev også introduceret.

Hiroshi Ikehata (Kiratto Pri ☆ Chan, Seton Academy: Welcome to the Pack) vil lede studiet hos Seven Arcs. Kazuho Hyodo (Kiratto Pri Chan) er ansvarlig for manuskriptet, mens Masakatsu Sasaki (Saki, We Never Learn: BOKUBEN) vil bidrage med character designs. Musikken er komponeret af Endō (Akiba’s Trip: The Animation).

Anime serien er planlagt til at begynde til oktober.

Beskrivelse

Komedien følger en dreng ved navn Nasa, der møder en “generelt sød” pige ved navn Tsukasa på dagen for hans gymnasiums adgangs-eksamen og forelsker sig straks i hende. Nasa fortæller hende om hans følelser, men hendes svar er, at hun kun vil gå ud med ham, hvis de gifter sig. År senere, på Nasas 18-års fødselsdag, dukker hun pludselig op for at blive gift. Således begynder Nasas liv som nygift.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X