Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Legend of Super Normal City Kashiwa projektet får TV anime og sæson 4

The Legend of Super Normal City Kashiwa projektet får TV anime og sæson 4

The Legend of Super Normal City Kashiwa (Chō Futsū Toshi Kashiwa Densetsu), anime projektet der reklamerer for byen Kashiwa, Chiba præfektur, får premiere på sin tredje sæson på 10 episoder, Chō Futsū Toshi Kashiwa Densetsu R, på Chiba TV den 6. juli.

Derudover begynder en fjerde sæson produktion i år under titlen The Legend of Super Normal Prefecture Chiba (Chō Futsū Ken Chiba Densetsu).

De første tre sæsoner af den surrealistiske gag-anime følger dagligdagen for middle school pige og mystiske skabninger på de faktiske gader og andre dele af Kashiwa (som vist på fotografier, der bruges som anime-baggrunde). Den fjerde sæson udvider fokus til hele Chiba præfektur, som ligger lige øst for Tokyo.

Chō Futsū Toshi Kashiwa Densetsu R er den første sæson, der får premiere på TV, siden de foregående to sæsoner af korte afsnit streamet på YouTube. Den tredje vises på mandage fra kl. 9.55 til 10:00, undtagen den tredje mandag i hver måned.

Masaya Murai skriver og instruerer anime, og det lokale “Chō Futsū Studio” animerer produktionen. Character designsne inkluderer Hirō Nakamichi (After School Dice Club), Fujisaku, Rakko-Kumichō, Yūka Hiyamizu, Ichiro og Michiyo. Kōji Kawashima, Rui Natsumi og Shō Udagawa håndterer musikken og lyden.

Følg linket for at se rollerne.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X