Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

World’s End Harem manga kommer som TV anime i 2021

World's End Harem manga kommer som TV anime i 2021

Shueisha annoncerede tirsdag, at Kotaro Shonos World’s End Harem ecchi science-fiction manga inspirerer en TV anime serie, der vil få premiere i 2021. Shono postede illustrationen herover for at fejre nyheden.

Beskrivelse

Man-Killer Virus: en dødelig sygdom, der har udryddet 99,9% af verdens mandlige befolkning. Mizuhara Reito har været i kryogenisk søvn i de sidste fem år og efterlader Tachibana Erisa, hans drømmepige. Da Reito vågner op fra at være dybfrossen, kommer han ind i en sex-fikseret ny verden, hvor han selv er planetens mest dyrebare ressource. Reito og fire andre mandlige tyre får liv fyldt med luksus og en enkel mission: genbefolk verden ved at gøre så mange kvinder som muligt gravide! Alt Reito vil er dog være at finde hans elskede Erisa, der forsvandt for tre år siden. Kan Reito modstå fristelserne og finde sin ene ægte kærlighed?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X