Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Animal Crossing: New Horizons spil laves til manga

Animal Crossing: New Horizons spil laves til manga

Juni-udgaven af Shogakukans Coro Coro Comics-magasin afsløredei fredags, at Animal Crossing: New Horizons, den seneste spil i Animal Crossing spilfranchisen, inspirerer endnu en mangaserie, der vil udkomme i magasinets næste nummer i juni.

Den nuværende nummer havde allerede manga med et one-shot til spillet. Kokonasu Runpa tegnede one-shottet og tegner også den længere serie. Magasinets april-nummer udgav også en one-shot manga baseret på spillet, også lavet af Runpa til spillet da det udkom tilbage i marts.

Spillet inspirerede også en separat manga-serie af Minori Katō med titlen Animal Crossing: New Horizons – Carefree Island News (Atsumare Dōbutsu no Mori: Nonbiri Shima Dayori), der blev lanceret i Shogakukans Ciao-magasin i december sidste år.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X