Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Shishigari spillefilm på vej fra Studio Durian

Shishigari spillefilm på vej fra Studio Durian

Yuki Nagano fra animationsstudioet Studio Durian bekræftede i søndags at virksomheden planlægger at lave en spillefilmversion af dets Shishigari kortfilm.

Nagano erklærede, at filmen lige nu er i sin planlægningsfase og er ved at samle midler til at lave den for. Som sådan kender Studio Durian endnu ikke en potentiel produktionsstarttidspunkt for filmen. Nagano sagde også, at Studio Durian håber at tage udfordringen med at producere værker af forskellige genrer op i fremtiden.

Beskrivelse

En dreng lever et fredeligt liv i en lille landsby langt inde i bjergene.
En dag dukker Oni pludselig op og tager alt fra drengen.
Han drager på en rejse for at følge dem og få de mennesker, de kidnappede, tilbage.
Efter en lang rejse støder han på en enorm koloni på en million Oni, der kaldes “Oni Hill”.

Kortfilmen

Studio Durian afslørede Shishigari (Lion Hunter) anime kortfilmen i april 2019. Kiyotaka Oshiyama (Flip Flappers) instruerede den og blev også krediteret for historiekonceptet, manuskriptet og som animator. Megumi Han spillede hovedpersonen “Dreng”.

Beskrivelse af kortfilmen

Dybt i de nordlige bjerge er der mennesker, der har levet med bjergens velsignelser. En dreng, der er ved at blive voksen, rejser ind i bjergene å¨sin første jagt. Han skal finde “Kuroshishi.” Bjerget er en verden, hvor liv og død er delt med en papirtynd linje. Nogle gange viser naturen sine tænder…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X