Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Titan’s Bride boys love isekai anime info

The Titan's Bride boys love isekai anime info

Den officielle hjemmeside for den korte anime serie baseret på ITKZs boys love manga The Titan’s Bride (Kyojinzoku no Hanayome) åbnede onsdag og afslørede et nyt rollebesætningsmedlem, de primære folk bag, at den får TV premiere den 5. juli, karakterdesign og et nøglebillede (ovenfor).

Rei Ishikura (Overflow) vil instruere serien hos Studio Hokiboshi (Overflow), mens Eeyo Kurosaki (Overflow) vil tage sig af manuskriptet. Shinichi Yoshikawa overtager i mellemtiden rollen som chef animationsinstruktør og character designer. I mellemtiden er Ayako Misawa lydregissør hos Black Flag.

Ud over de almindelige tv-episoder vil en premium version med eksplicitte scener også streames på ComicFesta Anime-webstedet i Japan.

Lidt interessant at begge mandlige hovedpersoner har samme stemme.

Beskrivelse

Koichi, et højt medlem af hans gymnasiums basketballhold, overføres til en anden verden, mens han onanerer. Der er han i giganternes rige, hvis prins beder ham om at blive hans brud og føde sit barn.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...