Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fire Force anime sæson to trailer

Fire Force anime sæson to trailer

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Atsushi Ohkubos Fire Force (En En no no Shōbōtai) manga afslørede fredag en ny promo video, billede, rollebesætning, personale og juli-premiere af anime anden sæson.

Crunchyroll og Funimation streamer en version med engelsk tekst med video, der afslører og forhåndsviser anime seriens åbningstemasang “SPARK-AGAIN” af Aimer.

Engelsk

Japansk

Miyuri Shimabukuro kommer med i anime serien som den nye karakter Kasugatani Inka, en thrillseeker, der hader kedsomhed. Sammen med sine ledsagere tager hun til steder, hvor spontan forbrænding finder sted, for at plyndre dem. Hendes kræfter vågner op efter en bestemt hændelse.

Kasugatani Inka

Tatsumi Minakawa (instruktør af Fire Force afsnit 12) instruerer sæsonen (erstatter Yuki Yase fra den foregående sæson) og fører også tilsyn med manuskripterne.
Yumenosuke Tokuda slutter sig til de tilbagevendende medarbejdere Hideyuki Morioka og Yoshio Kosakai som chef for animations instruktør (Morioka vender også tilbage som character designer).
Neito Hirohara slutter sig til Hiroyuki Ohkaji og Tsutomu Matsuura som hovedanimator. Kazunori Miyazato slutter sig til den tilbagevendende medarbejder Yoshito Takamine som art director.
Shin’ya Takano erstatter Daisuke Kusaka som CGI-direktør.

Resten af personalet vender tilbage fra den forrige anime, herunder Kazuhiro Miwa som chefanimator, Naoko Satou som farvedesigner, fotografi instruktør Yousuke Motoki, Ryō Ōhashi for VFX, redaktør Kiyoshi Hirose, lydregissør Jin Aketagawa og komponist Kenichiro Suehiro.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår kommer der en opsamlingsfilm af den populære serie fra efteråret 2022.

Anime

Til januar kommer der en ny anime fra instruktøren og studiet bag Banana Fish kaldet Bucchigiri?!

Anime

Her er den primære trailer for en af de mere usædvanlige isekai serier – og det siger en del! Vi taler selvfølgelig om "Reborn...

Anime

Her er lidt info om den kommende serie Level 1 Demon Lord and One Room Hero om dæmonherren der flytter ind hos den afdankede...