Juni-udgaven af ​​Shueisha’s Ultra Jump-magasin afslørede tirsdag, at Kentarō Katayama og Yamato Yamamotos Denpa teki na Kanojo (The Girl Who Can See Things) inspirerer en manga, der lanceres i magasinets næste nummer den 19. juni. Hiroshi Hiraoka tegner mens Seraph of the End: Vampire Reign storyboarder Daisuke Furuya er krediteret for storyboards. Mangaen har en farve-åbningsside.

Romanernes historie handler om forholdet mellem gymnasie-eleverne Ame Ochibana og Jū Jūzawa. Jū er en grænsesøgende dreng, der konstant er i slagsmål. Ame er en excentrisk pige, der hævder at være Jūs “ridder” i et tidligere liv, da Jū var konge. Mens Jū afviser Ame fra starten, knytter mordet på en klassekammerat dem snart sammen, når de forsøger at afsløre sandheden.

Mens “denpa” i titlen bogstaveligt talt betyder “elektromagnetiske bølger”, er det blevet et slangudtryk der henviser til mennesker, der hævder at modtage information fra radiobølger, samt historier, der ofte beskæftiger sig med det bisarre eller overnaturlige i den normale verden (Serial Experiment Lain og Boogiepop Phantom betragtes ofte som “denpa” -anime).

Katayama har skrevet tre romaner i Denpa teki na Kanojo serien mellem 2004 og 2005, selvom serien forbliver uafsluttet. Yamamoto har tegnet illustrationerne til romanerne. Romanerne inspirerede to originale video-anime (OVA) afsnit i 2009, som kom sammen med det tredje og fjerde bind af Kure-nai mangaen, en mangaserie, som Yamamoto tegnede baseret på Katayamas roman-serie af samme navn (Yamamoto tegnede også til Kure-nai romanerne). Kure-nai inspirerede også en TV-anime i 2008.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,