Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Death Come True spillet udkommer i hele verden

Death Come True spillet udkommer i hele verden

Spil-instruktør Kazutaka Kodaka (forfatter til Danganronpa) meddelte på Twitter at Death Come True spillet understøtter undertekster på 10 sprog. Senere frigav han et skærmbillede af spillet, der viser, at sprogindstillingerne inkluderer: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk (forenklet og traditionelt), koreansk, thai og vietnamesisk.

Kodaka bekræftede også, at spillet vil blive lanceret over hele verden til iOS, Android, Nintendo Switch, PlayStation 4 og PC. Han nævnte dog ikke specifikt, om spillet vil udkomme over hele verden i juni eller kun i Japan (som er officielt meldt ud tidligere).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Nyheds links

Til efteråret kommer der et Monster Hunter spil til mobiltelefoner.

Nyheds links

Der kommer i år et action fodbold spil til mobile enheder i den populære Blue Lock franchise.

Nyheds links

Endnu en af de klassiske Tekken karakterer får en gameplay-trailer til det kommende Tekken 8.

Nyheds links

Her er en trailer for det kommende Goblin Slayer strategi rollespil.