Connect with us

Hi, what are you looking for?

Japan generelt

Den bevægelige 1:1 Gundam statue debut udskudt grundet COVID-19

Sunrise annoncerede mandag, at Evolving G, virksomheden bag projektet om at skabe en 18 meter høj 1:1, bevægende Gundam-statue i Yokohama, har annulleret statuens “Special Experience” pre-åbningsprogram i juli . Evolving G har også forsinket statuens formelle afsløring i oktober for at prioritere besøgende og medarbejderes sikkerhed i lyset af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) pandemi.

Evolving G planlægger stadig at præsentere statuen engang i år, men den vil meddele en ny afsløringsdato senere.

Hvordan den adskiller sig fra den gamle, (lidt) bevægelige Gundam statue, der stod ved Diver City indkøbscentret i Odaiba, Tokyo, har jeg dog ikke kunnet finde ud af. Jeg må tage derover igen og se denne også!

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X