Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Rent-a-Girlfriend TV anime trailer

Rent-a-Girlfriend TV anime trailer

Her er en trailer og info om den kommende TV anime serie baseret på Reiji Miyajimas Rent-a-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga. I traileren hører vi peggies åbnings tema sang.

Samtidig udgav de også det billede med de fire hovedpersoner, der kan ses øverst, og så roller og billeder af tre af bipersonerne, herunder bedstemorderen til hovedpersonen Kazuya Kinoshita.

Beskrivelse

Efter at blive dumpet af sin kæreste forsøger den følelsesmæssigt knuste universitetsstuderende Kazuya Kinoshita at fylde tomrummet i hans hjerte gennem en leje kæreste fra en mobilapp. Først ser Chizuru Mizuhara ud til at være den perfekte pige med alt, hvad han muligvis kunne bede om: flot udseende og en sød, omsorgsfuld personlighed.

Efter at have set blandede meninger om hendes profil efter deres første date og stadig plaget af hans tidligere forhold, mener Kazuya, at Chizuru bare leger med mænds hjerter og giver hende en negativ vurdering. Vred over at hendes klient ikke har respekt over for hende, afslører Chizuru sin sande natur: sassy og temperamentsfuld, det modsatte af Kazuyas første indtryk. I det øjeblik modtager Kazuya nyheden om sin bedstemors sammenbrud og bliver tvunget til at tage Chizuru med sig til hospitalet.

Selvom det viser sig at ikke være noget alvorligt, er hans bedstemor i ekstase over, at Kazuya endelig har fundet en seriøs kæreste, hvilket altid havde været hendes ønske. Ude af stand til at fortælle hende sandheden, tvinges Kazuya og Chizuru til et falskt forhold – de lader som om de virkelig er kærester.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.