Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Yuki Yuna Is a Hero smartphone spil får kort anime

Yuki Yuna Is a Hero smartphone spil får kort anime

En livestream til tredjeårsdagen for Yūki Yūna wa Yūsha de Aru Hanayui no Kirameki (Yuki Yuna Is a Hero: A Sparkling Bouquet) smartphonespil annoncerede tirsdag, at spillet får en kort anime med titlen Yūki Yūna wa Yūsha de Aru Churutto! Animeen vil have en original historie.

Beskrivelse

Historien foregår i gudernes tidsalder, år 300. Under Shinju-krisen indkaldes helte og præstinder fra hver æra til verdenen inde i det guddommelige træ. Pigerne i Sanshū Junior High School’s Hero Club forvandles som en del af en enorm 27-medlemmer familie. Fū Inubōzaki, klubpræsidenten, der samlede disse magtfulde venner sammen, fortæller om udviklingen af den længe ventede Hero Club Udon.

Yuki Yuna Is a Hero smartphone spil får kort anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X