Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Assault Lily Bouquet TV anime udskudt

Assault Lily ©AZONE INTERNATIONAL・acus/アサルトリリィプロジェクト
©AZONE INTERNATIONAL・acus/アサルトリリィプロジェクト

Den officielle hjemmeside for Assault Lily Bouquet anime serien har offentliggjort at serien bliver udsat til oktober 2020 grundet den nye COVID-19 sygdom og den deraf følgende nedlukning af samfundet. Serien skulle oprindeligt være startet til juli 2020.

Animeen instrueres af Shouji Saeki (Wish Upon the Pleiades). Karakterdesignene er lavet af Mieko Hosoi (Grimgar, Ashes and Illusions). Keita Nagahara er assisterende instruktør, mens Kazuya Shiotsuki overtager bi-karakterdesigns og samtidig sammen med Sota Suwa har stillingen som animationsinstruktør.

Beskrivelse

På Jorden i den nærmeste fremtid stod menneskeheden over for forestående ødelæggelse af mystiske gigantiske væsener kendt som “Huge”. Hele verden forener sig mod de enorme og udvikler med succes våben, der kaldes “CHARM” (Counter Huge Arms) ved at kombinere videnskab og magi. CHARM udviser høje synkroniseringshastigheder med teenagepiger, og pigerne, der bruger CHARM, ses som helte kaldet “Lilies.” Overalt i verden er “Garden” militære akademier oprettet for at træne Lilies til at møde de enorme og tjene som baser til at beskytte og vejlede mennesker. Dette er en historie om kæmpende piger, der sigter mod at blive liljer i en sådan have.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.