Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

EX-ARM TV anime ny illustration
EX-ARM TV anime ny illustration

Anime

EX-ARM anime udskudt til efteråret eller senere grundet COVID-19

I mit indlæg for to dage siden om EX-ARM TV anime serien baseret på Shinya Komi og HiRocks manga skrev jeg at “Serien er (stadig) planlagt til at begynde her til juli 2020.”
Det er den så ikke mere, da den officielle hjemmeside for anime serien torsdag offentliggjorde at anime serien er blevet forsinket til “efteråret 2020 eller senere.” Den engelske oversættelse på hjemmesiden oplyser blot, at det var “planlagt til at vises i efteråret 2020.”, men det japanske, som må være det mest korrekte, er så mere vagt.

Produktionsudvalget citerede virkningerne af den nye coronavirus-sygdom (COVID-19) og lovede at producere et kvalitetsarbejde, samtidig med at sikkerheden for personalet bibeholdes.

Trailer fra tidligere

Beskrivelse

Tokyo, 2014. Akira Natsume, gymnasieelever og selvudråbt fjende af teknologi ønsker at ændre sit liv. Da han tager et første, modigt skridt og forsøger at redde en pige fra en gruppe mænd, bliver han ramt af en lastbil og …dræbt?

Tokyo, 2030. Special Force Officer Minami Uezono og hendes partner, androiden Alma, beslaglægger det hemmelige supervåben EX-ARM 00, en sofistikeret kunstig intelligens, under en farlig mission. Jagtet af fjender, der ønsker at få fat i våbenet, har de intet andet valg end at aktivere det. Men EX-ARM 00 er ikke en almindelig AI… men en menneskelig hjerne!

16 år efter hans ulykke vågner Akiras bevidsthed…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.