Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

EX-ARM anime udskudt til efteråret eller senere grundet COVID-19

EX-ARM TV anime ny illustration

I mit indlæg for to dage siden om EX-ARM TV anime serien baseret på Shinya Komi og HiRocks manga skrev jeg at “Serien er (stadig) planlagt til at begynde her til juli 2020.”
Det er den så ikke mere, da den officielle hjemmeside for anime serien torsdag offentliggjorde at anime serien er blevet forsinket til “efteråret 2020 eller senere.” Den engelske oversættelse på hjemmesiden oplyser blot, at det var “planlagt til at vises i efteråret 2020.”, men det japanske, som må være det mest korrekte, er så mere vagt.

Produktionsudvalget citerede virkningerne af den nye coronavirus-sygdom (COVID-19) og lovede at producere et kvalitetsarbejde, samtidig med at sikkerheden for personalet bibeholdes.

Trailer fra tidligere

Beskrivelse

Tokyo, 2014. Akira Natsume, gymnasieelever og selvudråbt fjende af teknologi ønsker at ændre sit liv. Da han tager et første, modigt skridt og forsøger at redde en pige fra en gruppe mænd, bliver han ramt af en lastbil og …dræbt?

Tokyo, 2030. Special Force Officer Minami Uezono og hendes partner, androiden Alma, beslaglægger det hemmelige supervåben EX-ARM 00, en sofistikeret kunstig intelligens, under en farlig mission. Jagtet af fjender, der ønsker at få fat i våbenet, har de intet andet valg end at aktivere det. Men EX-ARM 00 er ikke en almindelig AI… men en menneskelig hjerne!

16 år efter hans ulykke vågner Akiras bevidsthed…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Til januar begynder der (endnu) en isekai om landbrug i en anden verden, denne gang med mere afslappet fokus.

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Anime

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

Anime

Til januar begynder serien om en pige og en fyr der er bros i en sådan grad at hun kæmper for at slippe ud...