Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

MIFA musik/fodbold organisationens Mifanda maskot får TV anime til juli

MIFA musik/fodbold organisationens Mifanda maskot får TV anime til juli

Organisationen Music Interact Football for All (MIFA), der samler fodbold- og musikaktiviteter, annoncerede tirsdag, at dens maskotkarakter Mifanda vil få en TV anime med titlen Utau Soccer Panda Mifanda (Mifanda the Singing Soccer Panda), der vil få premiere i juli.

Anime serien vil have Kensho Ono (den japanske stemme til Harry Potter) og Taichi Ichikawa (Bam i Tower of God, Hayato Urabe i Major 2nd) som Mifandas holdkammerater henholdsvis “3-Ban” (nr. 3) og “18-Ban” (nr. 18).

MIFA stræber efter at samle fodbold og musik for at fremme kommunikation. UKASUKA-G, en musikduo dannet af Mr. Children-bandets vokalist Kazutoshi Sakurai og East End-hiphop-gruppemedlem Gaku-MC, er i centrum for organisationens aktiviteter.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X