Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

MIFA musik/fodbold organisationens Mifanda maskot får TV anime til juli

MIFA musik/fodbold organisationens Mifanda maskot får TV anime til juli

Organisationen Music Interact Football for All (MIFA), der samler fodbold- og musikaktiviteter, annoncerede tirsdag, at dens maskotkarakter Mifanda vil få en TV anime med titlen Utau Soccer Panda Mifanda (Mifanda the Singing Soccer Panda), der vil få premiere i juli.

Anime serien vil have Kensho Ono (den japanske stemme til Harry Potter) og Taichi Ichikawa (Bam i Tower of God, Hayato Urabe i Major 2nd) som Mifandas holdkammerater henholdsvis “3-Ban” (nr. 3) og “18-Ban” (nr. 18).

MIFA stræber efter at samle fodbold og musik for at fremme kommunikation. UKASUKA-G, en musikduo dannet af Mr. Children-bandets vokalist Kazutoshi Sakurai og East End-hiphop-gruppemedlem Gaku-MC, er i centrum for organisationens aktiviteter.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.