Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Forårets te fra Obubu Tea

Forårets te fra Obubu Tea

Sidste sommer da min kone og jeg var i Japan besøgte vi Kyoto Obubu Tea Farms, og udover at det var et fantastisk “tea adventure” (som kun Hiro kan sige det), hvor vi både så temarker og hvordan den blev bearbejdet, fik vi også smagt en masse fantastisk te. Den var så fantastisk at jeg besluttede mig for at give min kone et medlemskab i deres te-klub som julegave.

Derigennem får vi nogle gange om året sendt te direkte fra høsten, medlemsblad og en andel i farmen.

Dette er så første pakke, sen vinter og forår 2020 blev lagt sammen da de ikke kunne sende i marts pga COVID-19. Jeg glæder mig meget til at smage dem!

Det er ikke billigt, men jeg kan klart anbefale at se på forskellige måder at få fat i Obobus te ud fra kvaliteten og det arbejde og kærlighed de lægger i at udbrede kendskabet og viden om japansk te

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X