Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

BEM får ny anime film

BEM får ny anime film

Den officielle hjemmeside for Humanoid Monster BEM anime franchisen har annonceret at der arbejdes på en ny film.

Filmen har titlen “Become Human” og instrueres af Hiroshi Ikehata hos Studio Production I.G. Atsuhiro Tomioka er ansvarlig for manuset, mens Mino Matsumoto vil bidrage med karakterdesignet. BEM: Bliv menneske får japansk biografpremiere til efteråret 2020.

Sidste sommer blev en ny anime-serie udgivet i Japan, instrueret af Yoshinori Odaka (B-Daman CrossFire, B-Daman Fireblast) hos LandQ-studiet.

Den første anime-tilpasning blev sendt på japansk tv fra 1968 til 1969. I 2006 fulgte en ny udgave, som blev produceret af Studio Comet. I oktober 2017 inspirerede franchisen også en gag-anime med titlen Oretacha Youkai Ningen. I april sidste år modtog komedie-anime en efterfølger kaldt Oretacha Youkai Ningen G.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X