Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Muv-Luv franchise trailere

Muv-Luv franchise trailere

Den officielle YouTube-kanal for Muv-Luv franchisen streamer videoer i høj kvalitet til Muv-Luv Alternative in Animation og “Project Immortal” (midlertidig titel) og “Project Mikhail” (midlertidig titel) smartphone-spillet.

Muv-Luv Alternative in Animation

Videoen viser Takemikazuchi TSF-robotten i kamp mod BETA-aliens.

“Project Mikhail”

Det tidligere annoncerede “Project Mikhail” -telefonspil var tidligere planlagt til at udkomme i slutningen af 2020, men vil nu udkomme i 2021. Hitoshi Kumano instruerer spillet, og Yoshiki Kashitani fungerer som teknisk instruktør.

Action-spillet er planlagt til udgivelse til smartphones og pc på japansk, engelsk og kinesisk.

Spillet vil lade spillerne styre Tactical Surface Fighters, og tilpasning af maskiner og evner vil være mulig. Personalet bemærkede, at spillet vil bruge et abonnement eller en kamppasmodel snarere end en “pay to win” -model.

“Project Immortal”

âge planlægger at udgivet “Project Immortal” -telefonspillet i 2021. âge annoncerede action RPGet den 19. december 2019. Spillet indeholder populære figurer og Tactical Surface Fighters fra franchisen, og spillerne bliver nødt til at kæmpe imod horder af fjendtlige BETA. Spillet kan også spilles offline, så selv efter det er afsluttet service, kan spillere stadig spille spillet.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X