Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cosplay og mode

Neon Genesis Evangelion barberskrabere til ‘Shave Impact’

På trods af de forsinkede udgivelser af den nyeste Neon Genesis Evangelion film, Evangelion: 3.0 + 1.0 Thrice On a Time, er den medfølgende merchandise-bølge i Japan ikke blevet påvirket i det mindste.

Nu kan Evangelion-fans opleve et “Shave Impact” i et nyt samarbejde mellem den populære anime-serie og Schick Japan for barberskrabere med Evangelion-tema. Gendo Ikari er selvfølgelig den officielle talsmand.

Barberskraberne fås i farveskemaer og pakker med Evangelion Unit-01 og Evangelion Unit-02 (styret af henholdsvis Shinji og Asuka) og NERV selv.

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X