Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Inuyasha anime spinoff Yasahime character designs tegnet af Rumiko Takahashi

Sammenligning
Sammenligning

Den officielle Twitter-konto for Yashahime: Princess Half-Demon, den kommende efterår 2020 spin-off-anime til InuYasha, frigav de første karakterdesigns fra franchiseskaberen Rumiko Takahashi. Vi ser de nye personer, vi vil lære at kende og elske hvis de rammer bare nogenlunde lige så meget plat som den første historie.

Beskrivelse

Sesshomaru og Inuyashas døtre drager ud på en rejse, der overskrider tiden. Den foregår i det feudale Japan, hvor halvdæmon tvillingerne Towa og Setsuna bliver adskilt fra hinanden under en skovbrand. Mens hun desperat søger efter sin yngre søster, vandrer Towa ind i en mystisk tunnel, der sender hende til nutidens Japan, hvor hun bliver fundet og opfostret af Kagome Higurashis bror, Sota, og hans familie.

Ti år senere er tunnelen, der forbinder de to epoker, genåbnet, så Towa kan genforenes med Setsuna, der nu er en dæmon dræber og arbejder for Kohaku. Men til Towas chok ser det ud til, at Setsuna har mistet alle minder om sin ældre søster. Sammen med Moroha, datteren af Inuyasha og Kagome, rejser de tre unge kvinder mellem de to epoker på et eventyr for at genvinde deres manglende fortid.

Folkene bag

Projektet ledes af Teruo Sato hos Studio Sunrise. Katsuyuki Sumisawa er ansvarlig for manuskriptet, mens serieskaberen Rumiko Takashi vil fungere som vejleder.
Yoshihito Hishinuma er animationsinstruktør. Musikken er komponeret af Kaoru Wada.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X