Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Studio Ghiblis Earwig and the Witch er med blandt Cannes Film Festival officielle udvalgte 2020

Aya to Majo

Filmfestivalen i Cannes i 2020 annoncerede de 56 film, der blev udvalgt til at være en del af det officielle udvalg i 2020, inklusive tre japanske film – Asa ga Kuru (True Mothers) af Naomi Kawase, Honki no Shirushi (The Real Thing) af Koji Fukada og Aya to Majyo (Earwig and the Witch) af Goro Miyazaki. Sidstnævnte angives til at være på 82 minutter.

Mens den egentlige festival, der oprindeligt var planlagt til at køre fra 12. til 23. maj, blev aflyst på grund af COVID-19-pandemien, vil de 56 udvalgte film blive vist med et officielt “Cannes 2020” -mærke under deres biografvisninger og på andre filmfestivaler.

Anime filmatiseringen af Earwig and the Witch (Aya to Majo) af Diana Wynne Jones bliver som sagt instrueret af Gorō Miyazaki, der også var ansvarlig for Legenden om Jordhavet og Oppe på Valmuebakken. Planlægningen og udviklingen udføres af hans far, Hayao Miyazaki. Toshio Suzuki er producent. Filmen siges at være den første i studiet med komplette 3D CG-elementer – omend vi allerede så dette i Goros TV anime serie om Ronja Røverdatter (som kan ses på Netflix og Amazon).

Filmen bliver ikke den første fra dem, der er baseret på en Diana Wynne Jones roman. Bogen Howl’s Moving Castle blev allerede lavet til en anime film af Studio Ghibli i 2004 (Det Levende Slot på dansk).

Filmen er planlagt til at blive vist på den japanske TV kanal NHK til vinter, men mon ikke vi også får den herovre ret hurtigt, måske i biograferne før den rammer streaming men givet formatet kan det være vi må nøjes med den på vores mindre skærme. Givet at Netflix allerede har Ronja vil de være et godt bud i hvert fald.

Beskrivelse

Ikke alle forældreløse elsker livet på St. Morwald’s børnehjem, men Earwig gør det. Hun får alt, hvad hun vil, når hun ønsker det, og det har været sådan, siden hun blev placeret foran børnehjemmet som baby.

Alt dette ændrer sig den dag, Bella Yaga og Mandrake kommer til St. Morwald, forklædt som plejeforældre. Earwig bringes ind i et mystisk hus med usynlige værelser, eliksirer og magiske bøger, hvor magi lurer i hvert hjørne. De fleste af børnene var løbet skrigende væk fra et sådant hus, men ikke Earwig. Med sin egen kløgtighed og hjælp fra en talende kat vil hun vise heksen, hvem der bestemmer i huset

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...