Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Dropout Idol Fruit Tart anime udskudt til oktober grundet COVID-19

Dropout Idol Fruit Tart anime udskudt til oktober grundet COVID-19

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Sou Hamayumibas Dropout Idol Fruit Tart (Ochikobore Fruit Tart) manga har meddelt at anime serien er blevet forsinket fra juli til oktober på grund af virkningerne af spredningen af coronavirus sygdommen (COVID-19 ).

Produktionskomiteen vil meddele flere detaljer såsom den nøjagtige premiere-dato på animeens hjemmeside og Twitter-konto, så snart de er besluttet.

Trailer

Beskrivelse

Det fjerde kollegie for “Rat Production”, bedre kendt som “Nezumi-sou”, er et sted hvor kasserede idoler bor. Beboerne omfatter den tidligere barne-skuespiller Sekino Roko, musikeren Nukui Hayu og modellen Maehara Nina. Sakura Ino, som altid har drømt om at blive et idol, flytter ind i kollegiet. Det er dog besluttet på samme tid, at kollegiet skal rives ned. Kajino Hoho, dets leder, foreslår at pigerne med “Fruits Tarts” danner en ny idolgruppe for at betale 100 millioner yen gæld og dermed redde kollegiet.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X