Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mamoru Oshiis VladLove
Mamoru Oshiis VladLove

Anime

Vlad Love Teaser-Trailer

En ny teaser-trailer er nu blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside for den kommende Vlad Love anime.

Den nye anime er en slapstick-komedie, der handler om en vampyrpige ved navn Mai og en gymnasiepige. Oshii har udtalt at anime serien “ikke vil have nogen smukke mænd (ikemen)”, og dens historie vil udelukkende fokusere på fem unge piger. Han tilføjede, at han ville “alvorligt tackle en historie, der koncentrerer sig om et pige-møder-pige-koncept,” og udtalte drillende at Mai “føles ligner Urusei Yatsuras Lum.”

Serien laves under ledelse af Junji Nishimura i Studios Drive og Production I.G. Oshii vil bidrage med historien. Kei Yamamura er ansvarlig for manuskriptet, mens Kazunari Niigaki udfører karakterdesignene.

Tidligere måtte serien udsættes på ubestemt tid på grund af den aktuelle coronakrise. Serien skulle oprindeligt have haft japansk TV premiere til efteråret 2020. Det vides endnu ikke, hvornår nøjagtigt animationen skal sendes.

Beskrivelse

Mitsugu Bamba er en pige i gymnasiet, der finder mening i at donere blod på trods af at hun har en type, som få kan bruge. Hun besøger ofte en blodbank for at donere blod på trods af at hun bliver hårdt behandlet af sygeplejersken. En dag møder hun en smuk pige, der ser ud som om hun er fra udlandet ved blodbanken. Den blege pige ser ud som om hun er ved at besvime ethvert minut, men derefter begynder hun at ødelægge blodbanken. Pigen mister bevidstheden, og Mitsugu tager hende med hjem…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.