Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Whisker Away anime film promo

a whisker away anime film traile

Her er endnu en trailer for Studio Coloridos anden spillefilm A Whisker Away (Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu eller Wanting to Cry, I Pretend to Be a Cat). I denne introduceres vi til den afsluttende sang “Usotsuki” (Lying Moon), som synges af Yorushika.

Filmen får premiere udelukkende på Netflix verden over den 18. juni.

Filmen var planlagt til at få premiere i de japanske biografer den 5. juni, men blev forsinket på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) pandemi.

Beskrivelse

Den originale historie om at finde ens sande jeg foregår i Tokoname, Aichi og handler om Miyo “Muge” Sasaki. Hun er en særegen andetårs junior-studerende, der er forelsket i sin klassekammerat Kento Hinode. Muge forfølger resolut Kento hver dag, men han lægger ikke mærke til hende. Ikke desto mindre, mens hun bærer en hemmelighed hun ikke kan fortælle til nogen, fortsætter Muge med at forfølge Kento.
Muge opdager en magisk maske, der giver hende mulighed for at forvandle sig til en kat ved navn Tarō. Magien lader Muge komme tæt på Kento, men til sidst kan det også gøre hende ude af stand til at forvandle sig tilbage til et menneske.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.