Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Første Fate/Grand Order anime film udskudt grundet COVID-19

1. Fate/Grand Order
1. Fate/Grand Order

Den første film i Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot (Fate/Grand Order Shinsei Entaku Ryōiki Camelot) filmprojektet er blevet forsinket i forhold til den oprindeligt planlagte premiere den 15. august på grund af virkningerne af den nye coronavirus sygdom ( COVID-19) på dens produktion.

De to Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot film, Wandering: Agateram og Paladin: Agateram adapterer “Dai Roku Tokuiten Shinsei Entaku Ryōiki: Camelot” (Order VI: The Sacred Round Table Realm: Camelot) historien fra spillet.

Filmene vil have Mamoru Miyano som Bedivere, Nobunaga Shimazaki som Ritsuka Fujimaru, og Rie Takahashi som Mash Kyrielight. De andre rollebesætningsmedlemmer inkluderer

 • Maaya Sakamoto som Leonardo da Vinci
 • Ayako Kawasumi som Lion King
 • Takahiro Mizushima som Gawain
 • Miyuki Sawashiro som Mordred
 • Ryotaro Okiayu som Lancelot
 • Kouki Uchiyama som Tristan
 • Hiroki Yasumoto som Agravain
 • Takehito Koyasu som Ozymandias
 • Minami Tanaka som Nitocris
 • Mikako Komatsu som Xuanzang Sanzang
 • Satoshi Tsuruoka som Arash
 • Tetsu Inada som Hassan af den forbandede arm
 • Sayaka Senbongi som Hassan af Serenity
 • Kenichi Suzumura som Romani Archaman

Kei Suezawa (FLCL Progressive) instruerer den første film, og Kazuto Arai (FLCL Progressive) instruerer den anden film. Produktion I.G producerer filmprojektet. Signal.MD animerer den første film, og Production I.G animerer den anden film. Takashi Takeuchi (Fate anime-franchise) er hovedkarakterdesigner, hvor Mieko Hosoi (Aiura, Shōwa Genroku Rakugo Shinjū, Grimgar, Ashes and Illusions) adapterer disse designs til animation. Filmkomponister inkluderer Keita Haga (Fate/stay night tema sange) og Hideyuki Fukasawa (Fate/stay night: Unlimited Blade Works).

Ukyō Kodachi (Boruto: Naruto Next Generations, Lord El-Melloi II’s case Files: Rail Zeppelin Grace note, Chaos Dragon) skriver den første films manuskript. Kazuchika Kise (Blood-C, Made in Abyss, xxxHOLiC) og Nakaya Onsen tegner personerne sammen med Mieko Hosoi, og Kise fungerer også som chef for animationschef. Produktion I.G producerer, og Aniplex distribuerer.

Maaya Sakamoto synger temasangen til den første film, og Mamoru Miyano synger temasangen til den anden film. Sakamoto skrev også teksterne til Miyanos sang.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.