Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sailor Moon Eternal film udskudt grundet COVID-19

Sailor Moon Eternal film udskudt grundet COVID-19

Den officielle Twitter-konto for Sailor Moon Eternal anime filmene har meddelt, at den japanske biografpremiere for den første film udsættes til 8. januar 2021. Årsagen hertil er krisen skabt af COVID-19 virussen. Filmen var oprindeligt planlagt til at få premiere den 11. september 2020. Den anden film er stadig planlagt til at få premiere den 11. februar 2021.

De to film produceres af Studio DEEN, mens Toei Animation understøtter produktionen. Filmene instrueres af Chiaki Kon (Pretty Guardian Sailor Moon Crystal: Season III). Kazuko Tadano (character designer for den originale Sailor Moon anime) er igen ansvarlig for character designene, mens Kazuyuki Fudeyasu (JoJo’s Bizarre Adventure TV anime alle fem sæsoner, Land of the Lustrous, PriPara)vil bidrage med manuskriptet.
Projektet supervises af mangaka Naoko Takeuchi.

En fjerde sæson af Sailor Moon Crystal droppes med filmprojektet.

De to film tilpasser “Dead Moon” -buen fra Takeuchis manga.

Plakater, nu med den ny dato

Trailer

Kilder

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X