Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Titan’s Bride anime trailer

The Titan's Bride boys love isekai anime info

Den officielle hjemmeside for de korte anime afsnit baseret på ITKZs boys love manga The Titan’s Bride (Kyojinzoku no Hanayome) begyndte at streame en salgsfremmende video. Videoen indeholder fortælling af ledende stemmeskuespillere Yuuki Ono og Kento Itō.

Serien får TV premiere den 5. juli.

Rei Ishikura (Overflow) vil instruere serien hos Studio Hokiboshi (Overflow), mens Eeyo Kurosaki (Overflow) vil tage sig af manuskriptet. Shinichi Yoshikawa overtager i mellemtiden rollen som chef animationsinstruktør og character designer. I mellemtiden er Ayako Misawa lydregissør hos Black Flag.

Ud over de almindelige tv-episoder vil en premium version med eksplicitte scener også streames på ComicFesta Anime-webstedet i Japan.

Lidt interessant at begge mandlige hovedpersoner har samme stemme.

Beskrivelse

Koichi, et højt medlem af hans gymnasiums basketballhold, overføres til en anden verden, mens han onanerer. Der er han i giganternes rige, hvis prins beder ham om at blive hans brud og føde sit barn.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...