Den officielle hjemmeside for de korte anime afsnit baseret på ITKZs boys love manga The Titan’s Bride (Kyojinzoku no Hanayome) begyndte at streame en salgsfremmende video. Videoen indeholder fortælling af ledende stemmeskuespillere Yuuki Ono og Kento Itō.

Serien får TV premiere den 5. juli.

https://youtu.be/KiZ6-WATiEE

Rei Ishikura (Overflow) vil instruere serien hos Studio Hokiboshi (Overflow), mens Eeyo Kurosaki (Overflow) vil tage sig af manuskriptet. Shinichi Yoshikawa overtager i mellemtiden rollen som chef animationsinstruktør og character designer. I mellemtiden er Ayako Misawa lydregissør hos Black Flag.

Ud over de almindelige tv-episoder vil en premium version med eksplicitte scener også streames på ComicFesta Anime-webstedet i Japan.

Lidt interessant at begge mandlige hovedpersoner har samme stemme.

Beskrivelse

Koichi, et højt medlem af hans gymnasiums basketballhold, overføres til en anden verden, mens han onanerer. Der er han i giganternes rige, hvis prins beder ham om at blive hans brud og føde sit barn.

Kilde

Kategoriseret i: