Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Black Clover anime begynder igen den 7 juli

Black Clover anime udskyder ny afsnit på grund af COVID-19

Dette års 29. nummer af Shueisha’s Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag, at Black Clover anime serien genoptages fra 7. juli. Anime serien genoptages med afsnit 133.

Den officielle hjemmeside for Black Clover anime annoncerede den 20. april, at anime seriens produktionsudvalg udskød udsendelsen af anime seriens 133. afsnit og senere afsnit på grund af virkningerne af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) på produktionen. Den 132. afsnit blev sendt den 28. april.

Anime serien havde premiere i Japan i oktober 2017. Showet blev oprindeligt planlagt til 51 afsnit, men det fortsatte ind i en ny sæson med afsnit 52 i oktober 2018, og fortsatte igen ind i en ny sæson sidste oktober (2019).

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X