Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Seiin High School Boys Volleyball Club trailer og info

Seiin High School Boys Volleyball Club info

For nogen tid siden blev det annonceret at light novel serien Seiin High School Boys Volleyball Club (2.43: Seiin Kōkō Danshi Volley-bu) bliver lavet til en anime, og her er det første billede og en teaser trailer nu blevet frigivet .


Seiin High School Boys Volleyball Club instrueres af Yasuhiro Kimura hos David Production Yousuke Kuroda er ansvarlig for serie kompositionen, mens Yuuichi Takahashi vil bidrage med karakterdesignet. Musikken komponeres af Yugo Kanno.

Anime serien vises fra januar 2021 som en del af “Noitamina” -blokken.

Seiin High School Boys Volleyball Club trailer og info

Roller

  • Junya Enoki som Yuni Kuroba
  • Kensho Ono som Kimichika Haijima
  • Yuuichirou Umehara som Misao Aoki
  • Kento Itou som Shinichiro Oda
  • Shouta Aoi som Akito Kanno
  • Subaru Kimura som Yusuke Okuma

Beskrivelse

Kimichika Haijima fik nogle problemer med sit volleyballhold i mellemskolen, og derfor flyttede han fra Tokyo til Fukui præfektur, hvor han møder sin barndomsven Yuni Kuroba. Yuni har et utroligt talent for volleyball, men har problemer med at tackle presset, men sammen med Kimichika danner han hurtigt holdets bedste combo. Men under finalen i præfektural-turneringen i mellemskoler er der et voldeligt skænderi mellem de to.

I gymnasiet, Seiin High School, er de ikke længere i kontakt med hinanden, men selvfølgelig slutter de sig begge til volleyballholdet. Sammen med klubmedlemmerne fra de større klasser arbejder de på at gøre volleyballklubben på Seiin High School til en stigende stjerne i Fukui præfektur.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.