Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Tatami Galaxy roman får efterfølger efter 16 år

Tatami Galaxy roman får efterfølger efter 16 år

Tomihiko Morimis 2004 Tatami Galaxy roman får en efterfølger roman, der udkommer den 29. juli. Yojō-Han Time Machine Blues (Tatami Time Machine Blues) er inspireret af Makoto Uedas Summer Time Machine Blues teaterstykke. Morimi skrev romanen, og Ueda, Morimis ven, krediteres for det originale koncept.

Efterfølgerromanen kombinerer elementer i teaterstykkets historie med karaktererne fra Morimis roman.

I efterfølgerromanens historie får Tatami Galaxy hovedpersonens problemskabende ven Ozu studentlejlighedernes eneste fjernbetjening til klimaanlæg våd, hvilket ødelægger den en bestemt sommerdag. De studerende spekulerer på, hvad de skal gøre ved situationen resten af ​​sommeren og laver en plan med Akashi. En ikke særlig velsoigneret mandlig studerende fra 25 år i fremtiden ankommer via en tidsmaskine. Hovedpersonen rejser tilbage i tiden for at forsøge at hente fjernbetjeningen, før den går i stykker.

Den originale romans karakterdesigner Yūsuke Nakamura vendte tilbage for at illustrere romanens omslag.

Uedas originale teaterstykke inspirerede en live-actionfilm i 2005.

Morimis originale The Tatami Galaxy (Yojō-Han Shinwa Taikei) roman inspirerede en 11 afsnit anime i april 2010.

Kilde

Klik for at kommentere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X