Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fushigi Dagashiya Zenitendō børnebøger laves til anime

Fushigi Dagashiya Zenitendō børnebøger laves til anime

Der er kommet en hjemmeside, der fortæller at børnebogserien Fushigi Dagashiya Zenitendō af Reiko Hiroshima og jyajya laves til en anime. Animeen bliver produceret af Toei Animation. Der er ikke offentliggjort yderligere detaljer indtil videre.

Hiroshima og jyajya startede serien i maj 2013, der indtil videre er på 13 bind i Japan.

Beskrivelse

Den mystiske Zenitendō slik- og snackbutik kan kun findes af lykkelige mennesker. Ejeren af ​​butikken er en kvinde ved navn Beniko, der kan anbefale det perfekte slik til alle deres problemer. Men tingene går ikke, som forventet. Om Benikos slik bringer held og lykke afhænger af de mennesker, der modtager dem.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X