Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Rail Romanesque TV anime info

Rail Romanesque TV anime info

Den officielle hjemmeside for Rail Romanesque, TV anime serien baseret på det digitale roman firma Loses Maitetsu spil, åbnede onsdag. Webstedet afslørede to rollebesætningsmedlemmer, flere medarbejdere, en historieindledning, at den bliver på 12afsnit og vises til efteråret 2020 samt et billede for anime serien (se ovenfor).

Roller

Stemmer afsløret

Stemme ukendt endnu

Folkene bag

Kōichi Motomura skriver manuskripterne til de korte afsnit, og Cloud22 håndterer lyden. Amumo98 samarbejder om produktionen. Ayumi, Megu Sakuragawa og Masayo Shinkai udfører temasangen. Projektet lancerer en crowdfunding-kampagne i begyndelsen af juli, og støtterne får lov til at deltage i en VR-forhåndsvisning, Blu-ray Disc-udgivelser og andre belønninger.

Beskrivelse (af spillet)

Maitetsu finder sted i en alternativ virkelighed i Japan, hvor jernbaner var den mest populære form for rejse og transport. Men forskellen med disse jernbaner er, at togene blev parret med humanoidmoduler kaldet “Railords.” På grund af en populær ny form for rejse blev jernbanerne praktisk taget glemt af, og til sidst blev jernbanerne afbrudt.

Spilleren påtager sig rollen som Sotetsu, der netop er gået ud fra gymnasiet, der kort efter at være begyndt på universitetet beslutter at vende tilbage til sin adoptiv hjemby for at redde den fra vandforurening forårsaget af udslip fra fabrikker. Tilfældigt vækker Sotetsu “Hachiroku,” en nylig nedlagt Railord. Han bliver hendes ejer og beslutter at hjælpe hende med at finde hendes manglende lokomotiv, ”8620”, mens han forsøger at redde sin hjemby under processen.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.