Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

KONOSUBA får påklædnings-spil til PS4 og Switch

KONOSUBA får påklædnings-spil til PS4 og Switch

MAGES. afslørede sit andet spil baseret på KONOSUBA -God’s Blessing on This Wonderful World!serien, KONOSUBA -God’s Blessing on This Wonderful World! Love for This Tempting Attire. Spillet vil gøre sit bedste til at leve op til dens navn, når den kommer til PS4 og Switch i Japan den 24. september.

Love for This Tempting Attire har en original historie, hvor Kazuma og co. opdage en Black Slab (sort plade, der er ikke en officiel oversættelse fra japansk), der har evnen at lave tøj. Ting går naturligvis ikke godt, og den kongelige anklager Sena beskylder partiet for tyveri og forviser dem. Pladen har naturligvis også en forbandelse, der “gør ens ønsker til det modsatte.”

Når forbandelsen er i kraft, vendes alles roller. Darkness er nu en cool, men hensynsløs Queen (den modsatte rolle til hendes fetisch), Megumin grundlægger en loli-alliance, og Aqua er… en faktisk effektiv gudinde? Dette dur bare ikke, så Kazuma har intet andet valg end at lave tøj med den sorte plade for at opfylde de ønsker, som resten af ​​hans spøjse gruppe har.

Spillere vil være i stand til at hjælpe ham med at gøre det ved at påtage sig missioner og indstille tidsplaner for færdiggørelsen af ​​hvert tøj. Når du har sikret materialer, vil du være i stand til at lave det udstyr, der kræves af missionen, og hvis du ikke gør det inden cutoff-datoen, vil det resultere i game over. Fans kan se frem til fuldt talt dialog, en flok out-of-character outfits og sideløbende medlemmer som Wiz, Yunyun og mere.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...

Anime

Den populære Aggrtsukos femte sæson begynder midt i februar.