Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Foto

Foto opsamling søndag 28 juni 2020

Her er en samling blandede, smukke fotografier af Japan som jeg har samlet over den seneste tid.

Kyoto området

Jishu-Jinja helligdommen

Jishu-Jinja-helligdommen er en af de ældste helligdomme i Kyoto. Den er især populær blandt dem, der søger nye eller fornyede forhold, og at det sige, at at lukke øjnene og gå mellem to kærlighedssten der vil bringe den pågældende ægte kærlighed.

Jishu-Jinja helligdommen

Foto giuliettar2

HiQ Japan

Keage skråningen

Keage skråning var et hældende kanal system, der hjalp med at transportere skibe fyldt med ris, sake og sojasovs til Kyoto fra naboen Shiga-præfekturet. Da området er kuperet, måtte skibene transporteres på denne måde. I dag er det populært blandt turister for de smukke kirsebærblomster.

Keage skråningen

Nature of Japan

Nijo borgen

Den gamle Nijo borg, der ligger midt i Kyoto, er smuk udenpå men endnu mere bemærkelsesværdig er dens velbevarede indre. Absolut et besøg værd ud fra mine egne oplevelser!

Japan Community

Andre områder

Chubu Sangaku National Parken

Chubu Sangaku National Park er det perfekte sted at vandre! Den ligger i de nordlige Japanske Alper, der sammen med de Centrale Japanske Alper og de Sydlige Japanske Alper blev opkaldt efter de Europæiske Alper.

Japan Community

Shirakawa-go

Shirakawa-go (Shirakawa landsbyen) er en japansk bjerg bosættelse i hvad der engang blev betragtet som en vild og uudforsket region.

Shirakawa-go

Beauty Of Japan 日本の美しさ

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X