Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Blandet nyhedsopsamling tirsdag 30 juni 2020

Universal Studios Japans Super Nintendo World udskudt grundet COVID-19

Dette er et forsøg på at lave opsamlinger af mindre nyheder (mindre som i mindre jeg har at sige om, ikke hvor meget de betyder for fans).

Film

Live-action Georama Boy Panorama Girl film har Anna Yamada og Jin Suzuki i hovedrollerne

Den kommende live-action film baseret på Kyoko Okazakis Georama Boy Panorama Girl manga har annonceret de to hovedroller: Anna Yamada (live-action Saki) spiller Haruko Shibuya, og Jin Suzuki spiller Kenichi Kanagawa i sin første hovedrolle for en film.

Live-action Tokyo Revengers film forsinket grundet COVID-19

Forlystelsespark

Kæmpe Evangelion forlystelse i Kyoto

Til oktober åbner Eva Kyoto Base i Toei Kyoto Studio Park i Kyoto. Forlystelsen foregår som en prøve på at blive EVA-pilot og har en 15 meter høj Evangelion Unit-01-statue med et foto sted til besøgende.

Kæmpe Evangelion forlystelse i Kyoto

Universal Studios Japans Super Nintendo World udskudt grundet COVID-19

Oprindeligt var det planlagt at det kommende Super Nintendo World område i Universal Studios Japan forlystelsesparken, der ligger i Osaka og er et besøg værd ud fra min egen tur derover, skulle være åbnet i slutningen af juli men som så meget andet har nedlukningerne grundet COVID-19 påvirket byggeriet og den er nu udskudt på ubestemt tid.

Idol, anime og spil

Sunrise bad om at registrere Love Live! Superstar!! trademarket (varemærket) den 16. juni. Registreringen blev offentliggjort den 30. juni. Om det bliver endnu et spil, anime eller noget helt tredje har de ikke afsløret, men nu de ejer navnet skal der nok komme noget.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.