Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime-miljø

Blandede nyheder 17 juli 2020: Comiket, Eizouken & My Hero Academia

Con

Comic Market 99 planlægger at flytte fra vinteren 2020 til Golden Week 2021

Comic Market Committee har meddelt at de sigter mod at flytte det planlagte vinter Comic Market-arrangement (Comiket 99) fra denne vinter til Golden Week-ferien i 2021 (som finder sted i april og maj 2021).

Udvalget citerede planlægningsspørgsmål, der overvejer Tokyo Big Sights øst-udstillingshal, vil forblive utilgængelig indtil efteråret 2021 på grund af OL, og vanskeligheden ved at træffe forebyggende foranstaltninger, der begrænser den maksimale kapacitet i hver hal på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Udvalget sagde også, at det overvejer projekter i anledning af 45-års jubilæet for Comiket i december, der bygger på konceptet “Air Comiket”, som det brugte i maj, da Comiket 98 blev annulleret.

Film

Keep Your Hands off Eizouken! live-action film trailer

Efter at live-action Keep Your Hands Off Eizouken! filmen blev udskudt i foråret på grund af COVID-19 har vi ventet på en ny premiere dato, den er nu kommet: filmen kommer endelig i de japanske biografer den 25 september 2020.

Teater

My Hero Academia teater stykke udskudt efter at to har fået COVID-19

Den officielle hjemmeside for My Hero Academia The ‘Ultra’ Scene Honmono no Hero: PLUS ULTRA ver. teaterstykket har annonceret at dets ingen-publikum-streaming, som skulle begynde den 17. juli, bliver udsat til en fremtidig dato da der er to positive COVID-19-patienter blandt de ansatte.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X