Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Anime nyheder 23 juli 2020: Gal & Dino, Is the order a rabbit, Kurumi & Strike Witches

Gal & Dino anime og live action begynder igen den 3 oktober

Årets 34. af Kodansha’s Young Magazine afslørede i mandags at TV anime / live-action-serien baseret på Moriko Mori og Cota Tomimuras Gal & Dino (Gal to Kyōryū) manga genoptager visningen fra den første episode til oktober på Tokyo MX og BS11.

Serien udskød nye episoder, der skulle have været vist i maj på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19), hvilket gjorde en del af seriens produktionsproces vanskelig. Den syvende episode var den nyeste episode, der blev sendt den 16. maj.

Kilde

Is the order a rabbit? BLOOM anime billede og info

Den officielle webside for Gochūmon wa Usagi Desu ka? (Is the order a rabbit?) anime franchisen har afsløret et billede og temasangene til Is the order a rabbit? BLOOM (Gochūmon wa Usagi Desu ka? BLOOM), den tredje sæson i franchisen.

Anime seriens vigtigste rollebesætningsmedlemmer udfører både åbnings- og afslutningssangene som deres karakterer.

Kilde

Seizei Gambare Mahō Shōjo Kurumi magical girl komedie får 3 sæson på TV

Den officielle hjemmeside for Seizei Gambare Mahō Shōjo Kurumi (Do Your Best Magical Girl Kurumi) kortfilm anime serien har annonceret at en tredje sæson får premiere på TV11 TV-kanalen (i Japan) den 7. oktober.

Sæsonen vises hver første og tredje onsdag i måneden kl. 23:54 Det vil også vises på YouTube og andre streamingtjenester.

Kilde

Strike Witches: Road to Berlin TV anime billede og info

Den officielle hjemmeside for World Witches franchisen annoncerede tema sang kunsterne til TV-anime-serien Dai-501 Tōgō Sentō Kōkū-dan Strike Witches: Road to Berlin (501. Joint Fighter Wing Strike Witches: Road to Berlin). Yoko Ishida vender tilbage for at synge åbningstemasangen “Yūki no Tsubasa” (Wings of Courage), mens stemmeskuespillerenheden Dai-501 Tōgō Sentō Kōkū-dan (501. Joint Fighter Wing) synger den afsluttende temasang “Kimi no Tsubasa ni Akogarete “(Yearning for Your Wings).

Hjemmesiden præsenterede også et ny nøgle billede (herunder) såvel som karakterdesign, karakterprofiler og en historieindledning.

Kilde

World Witches Take Off! TV anime kommer i 2021

Den officielle hjemmeside for World Witches franchisen annoncerede tirsdag, at World Witches Hasshin Shimasu—! (World Witches Take Off!) TV-anime serien vises i 2021.

Ligesom den foregående Strike Witches: 501. JOINT FIGHTER WING Take off! anime, vil anime serien følge heksernes humoristiske hverdag, når de ikke er i kamp. Den nye anime vil dog ikke kun indeholde 501. Joint Fighter Wing (Strike Witches), men også 502. (Brave Witches).

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X