Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Anime nyheder 24 juli 2020: Aggretsuko, Aria, Love Me Love Me Not, Rail Romanesque & Sigrdrifa

Aggretsuko anime sæson 3 kommer på Netflix 27 august

Netflix meddelte mandag, at det vil udgive den tredje sæson for Aggretsuko anime serien den 27. august.

Kilde

Aria 15 års jubilæums film trailer

Aria the Crepusculo, den nye 15-års jubilæums biograf film sequel, tager os igen til den fredelige by Neo Venezia, med masser af velkendte ansigter, der også kommer tilbage.

Ryou Hirohashi og Ai Kayano vender tilbage til franchisen som Alice Carroll og Anya Dostoyevskaya. Athena Glor bliver i mellemtiden udført af Rina Satou efter at hendes originale stemmeskuespillerinde Tomoko Kawakami døde.

Kilde

Love Me, Love Me Not anime biograf filmen kommer nu den 18 september 2020 efter COVID-19 udskydelse

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på Io Sakisakas Love Me, Love Me Not (Omoi, Omoware, Furi, Furare) manga meddelte tirsdag, at anime vil få premiere i Japan den 18. september. Filmen var tidligere planlagt til 29. maj, men TOHO og filmens produktionsudvalg forsinkede filmens premiere på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

En separat live-action adaption får premiere den 14. august.

Kilder

Rail Romanesque anime begynder den 2 oktober

Det officielle websted for den kommende Rail Romanesque TV-anime fra det digitale roman mærke Loses Maitetsu spil, afslørede i onsdags flere rollebesætningsmedlemmer og at den får premiere 2. oktober. De nyligt annoncerede rollebesættere er blandt andet Aya Uchida, Ai Furihata, Tomoyo Kurosawa og flere til, der spiller Railords i historien baseret på spillet.

Kilder

Warlords of Sigrdrifa anime info

Den officielle hjemmeside for Aniplexs originale anime Warlords of Sigrdrifa (Senyoku no Sigrdrifa) afslørede den første salgsfremmende video (som dog ikke er tilgængelig her), flere roller, temasange og detaljer om manga-tilpasningerne i onsdags.

Beskrivelse

En dag dukkede søjler op over jorden og truede alt liv. En gud kaldet Odin kom til hjælp for menneskeheden, da den næsten blev besejret. For at modvirke søjlerne erklærede Odin et kontraangreb og gavValkyries til menneskeheden, hvis vinger er “Herokrafts”.

Få år senere fortsætter kampen mellem menneskeheden og søjlerne. Japan er ingen undtagelse. Tre Valkyries står over for den enorme søjle, der står over det hellige Fuji-bjerg. Hver Valkyrie er klog, men de har også deres egne problemer.

”Nu er det tid til at slå tilbage, mennesker. Dagen for afregning er kommet. Ragnaröks tid nærmer sig. “

Kilder

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X