Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 28 juli 2020: Great Pretender, Climbing Girls, The Day I Became God, Ōkami-san & Wandering Witch

The Day I Became a God TV anime trailer og info

Great Pretender vises uden for Japan fra den 20 august

Netflix har meddelt at de vil begynde at streame Wit Studios originale TV anime-serie Great Pretender uden for Japan den 20. august.

Kilde

Iwa-Kakeru! -Sports Climbing Girls- TV anime teaser og info

Den officielle webside for Iwa-Kakeru! -Sports Climbing Girls- TV anime serien begyndte at streame en teaser-reklamevideo i fredags. Teaseren afslører flere roller, flere medarbejdere og at serien får premiere til oktober.

Kilder

The Day I Became God TV anime trailer og info

Den officielle hjemmeside for Jun Maedas (Angel Beats!) originale anime projekt The Day I Became God (Kamisama ni Natta Hi) afslørede yderligere rollebesætninger, personale, den første salgsfremmende video (herunder i både engelsk og japansk udgave) og et nøgle billede (også herunder) i lørdags.
Den kommende anime er et samarbejde mellem Key, Aniplex og P.A. Works og får premiere til oktober 2020.

https://youtu.be/iuauyWSPIpI
The Day I Became a God TV anime trailer og info

Kilder

Ōkami-san wa Taberaretai teenager kærligheds anime info

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Musubi Onigiris Ōkami-san wa Taberaretai (A Wolf Wants to be Eaten / Ōkami Wants to Be Eaten) teenager kærligheds manga åbnede i onsdags og annoncerede rollebesætningen, personalet og at den får premiere den 6. september.

Ōkami-san wa Taberaretai teenager kærligheds anime info

Kilde

Wandering Witch – The Journey of Elaina seriens åbnings sang synges af Reina Ueda

Den officielle Twitter-konto for den kommende TV anime serie baseret på Jougi Shiraishis Wandering Witch – The Journey of Elaina (Majo no Tabitabi) light novel serie afslørede torsdag, at Reina Ueda vil stå for åbnings-tema-sangen “Litterature.” Sangen udkommer som Uedas anden single den 21. oktober.

Anime serie får også premiere til oktober.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X